Onderhoud van een website

Vaak blijkt dat het bijwerken van een website toch niet zo eenvoudig is als verwacht. Het aanpassen van de teksten lukt meestal wel, maar het op de goede plek plaatsen van een afbeelding kost al veel meer moeite. En is dat uiteindelijk goed gelukt, dan ziet het er op een telefoon toch weer anders uit dan bedoeld.

Hieronder een paar andere voorbeelden van zaken die u waarschijnlijk meer tijd kosten dan u er aan wilt besteden:

Of een website nu gebouwd is in de taal voor websites (html, php en css) of met een content management systeem (cms) zoals Wordpress, Drupal of Joomla!, Tink - ICT diensten kan de inhoud van de website voor u aanpassen. Dit kan in losse opdrachten of meer structureel met een contract voor een maximaal aantal uren per week.

Contact opnemen

Bouw van websites

Tink - ICT diensten kan voor u een nieuwe website opzetten of een bestaande website vernieuwen. Mijn advies is om een website eenvoudig te houden. het belangrijkste is namelijk dat de bezoekers de benodigde informatie kunnen vinden.

Meestal zal dit een website zijn met een content management systeem (cms) waar u zelf met een eenvoudige tekstverwerker de teksten aan kunt passen en nieuwe pagina's toe kan voegen.

Voor een informatieve website (zoals deze) waar zelden iets toegevoegd of veranderd zal worden raad ik aan om dit in webtaal (html, php en css) te doen. Het wijzigen van teksten is lastiger, maar het grote voordeel is dat het niet nodig is om een paar keer per jaar een nieuwe versie van de cms neer te zetten.

Contact opnemen